drupal hit counter
KJØPS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Fraktinformasjon:

Scrappehjertet belaster porto etter postens satser. Pakker blir sendt som A-post (brev) eller Postens Servicepakke.

Fra 01.01.12 økte posten portosatser igjen. Scrappehjertet har hatt fast porto for forsendelser på kr 49,- siden nettbutikken startet for over 2 år siden. På grunn av økte portosatser ser vi oss nødt til å øke vår faste porto til kr 69,-.  Samtidig vil sendinger under 350 g og uten papir (12 x 12”)  ha fast porto på kr 37,-. Disse reduserer vi ned manuellt.

Norgespakke
Varer kan også sendes med sporingsnummer og forsikring. Dette koster kr. 170,-.

Til utlandet
Varer som sendes utenfor Norge vil få et portotillegg som kunden må godkjenne i etterkant av bestillingen. Ønsker kunden ikke å betale tillegget, blir ordren slettet.

Kjøpsbetingelser

Angrerett og retur
Du har angrerett i 14 dager på alt du bestiller fra Scrappehjertet. Da må du selv betale returportoen. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å benytte angreretten. Vær oppmerksom på at du mister denne retten hvis varen er brukt eller behandlet på en måte som har redusert dens verdi, og ikke lenger er i salgbar stand. Det samme gjelder hvis originalemballasjen er åpnet. Du kan lese mer om dette i “angrerettloven”; Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted av 21. desember 2000 nr. 15.

Reklamasjon/mangel
Ved feil og mangler på en vare må du ta kontakt med oss i løpet av 8 dager. Hvis ikke kan du miste retten til reklamasjon. Ta vare på originalemballasjen hvor produktidentiteten står. Scrappehjertet betaler porto ved reklamasjon.

Kontakt:
Scrappehjertet
Skytterveien 2d
3290 Stavern
Tlf: 919 99 295
post@scrappehjertet.no

Sikkerhet
Hos Scrappehjertet kan du betale med kredittkortene VISA, Mastercard, gjennom betalingsløsningen PayPal eller med kort. PayPal er en amerikansk betalingsløsning på nettet som er autorisert av de kredittselskapene som er nevnt ovenfor. Scrappehjertet får ikke del i noen av kredittkortets informasjon og PayPal er en sikker betalingsløsning du kan lese mer om på PayPal sine sider.

Motta Nyhetsbrev: